Excursions Finland

Excursions

 • Spinalonga - Voidaan varata jo ennen matkaa

  Spinalonga - Voidaan varata jo ennen matkaa

  Koko päivä aurinkoa, uimista ja historiaa! Käymme Spinalongan saarella, jossa sijaitsi aikoinaan Euroopan viimeinen spitaalisten siirtokunta. BBQ-lounas sisältyy hintaan. Sisäänpääsymaksu ei sisälly hintaan. Ota henkilöllisyystodistus mukaan.

 • Knossos - Voidaan varata jo ennen matkaa

  Knossos - Voidaan varata jo ennen matkaa

  Lähde mukaan kokopäiväretkelle kuuluisaan Knossoksen palatsiin - palatsiin, jonka aikaisemmin uskottiin olleen olemassa ainoastaan kreikkalaisessa mytologiassa... Ruoka, juoma ja sisäänpääsymaksu palatsiin eivät sisälly hintaan.

 • Chrissyn saari - kultainen saari - Voidaan varata jo ennen matkaa

  Chrissyn saari - kultainen saari - Voidaan varata jo ennen matkaa

  Lähde mukaan kokopäiväretkelle Chrissy Islandille tai Kultasaarelle, joka on yksi Euroopan eteläisimmistä saarista. Luvassa myös auringonottoa ja uimista. Ateriat ja juomat eivät sisälly hintaan.

 • Pirate Boat - Koufonissi - Voidaan varata jo ennen matkaa

  Pirate Boat - Koufonissi - Voidaan varata jo ennen matkaa

  Merirosvolaiva Evdokian kyydissä suuntaamme kohti Koufonissin saarta, jossa uimme, otamme aurinkoa ja etsimme laivan aarretta. Ruoka ja juomat eivät sisälly hintaan, mutta laivalla voi ostaa pientä purtavaa.

 • Jeeppisafari - Makrigialos

  Jeeppisafari - Makrigialos

  Päivän aikana tutustumme Etelä-Kreetan perinteisiin kyliin, rotkoon ja vesiputoukseen. Kuulemme myös enemmän Kreetasta ja paikallisesta elämästä.